- Dommerne kan komme til å tenke seg om

Brendan Rodgers frykter at dommerne kan komme til å tenke seg om to ganger før de dømmer straffespark til Liverpool etter at Luis Suarez innrømmet å ha filmet mot Stoke i oktober.

Rodgers uttalte på sin pressekonferanse i går at han vil håndtere saken internt, men Liverpool Daily Post slår fast at Suarez ikke vil bli ilagt noen form for bot som følge av innrømmelsen.

- Det har vært vanskelig for oss å få straffespark denne sesongen. Vi har bare fått ett. Laget går til hver kamp for å vinne på best mulig og mest mulig sportslig vis, og vi ønsker ingen endring i så måte, sier manageren.

- Men denne innrømmelsen kan påvirke folks tankebaner. Jeg sier ikke at det vil skje, men det kan gjøre det. Det kan føre til at dommere tenker seg om to ganger før de gir straffespark til oss, og det ønsker vi ikke.

- Laget gir alt i kampene, og jeg ønsker ikke at dommere skal tenke seg om to ganger før de tar avgjørelsene.

- Jeg har snakket med Luis. Jeg tror ikke det ville ha gjort noe fra eller til om vi hadde trukket ham i lønn for en, to eller fire uker. Jeg kan bare slå fast at fra mitt perspektiv som manager og leder i klubben var det galt å si hva han sa. Det var ikke akseptabelt. Uansett hvordan du ser på det er filming noe vi forsøker å luke ut av spillet. Personlig, som manager for denne klubben, er jeg klar på at filming er galt.

- Men jeg kan ikke kalle Luis annet enn ærlig. Jeg har forsvart ham når jeg har følt det er riktig, og jeg vil fortsette å gjøre det. Luis og jeg har et sterkt forhold, og han forstår dette og vet dette.

- Luis har banket på døren min noen ganger og bedt om unnskyldning for diverse ting. Han fikk gult kort for hands (mot Southampton) tidligere i sesongen, når han handlet på instinkt. Men Jordan Henderson kunne ha scoret på den sjansen, og det første Luis gjorde neste dag var å be om unnskyldning. Det var ingen kynisk handling gjort med vilje. Han reagerte på instinkt. Det er bare slik hans natur er.