- Downing bør få en ny sjanse for England

Brendan Rodgers mener Stewart Downing bør få en ny sjanse på Englands landslag dersom han fortsetter å vise samme form som han har vist så langt for Liverpool i 2013.

Stewart Downing har spilt meget godt for Liverpool etter nyttår, og han står med scoring i to kamper på rad, mot Wigan og Tottenham. 28-åringen var med England til EM i fjor sommer, men har ikke spilt for landslaget siden privatlandskampen mot Norge i mai 2012. England har VM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Montenegro senere denne måneden, og Brendan Rodgers mener at kantspilleren har vist såpass god form for klubblaget at han fortjener en ny sjanse på landslaget.

- Jeg har vært fornøyd med Stewart. Han har kommet inn på laget og gjort plassen til sin egen. Han har vært helt enestestående, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det er ingen tvil om Stewarts kvaliteter, og det han viser for øyeblikket er kampvilje. Han gjør alt det vi ber hver spiller på laget om å gjøre.

- Han scoret et meget bra mål i helgen, hvordan han leste spillet for å presse midtstopperen og utfordre keeperen. Det var en flott avslutning med høyrefoten.

- Han viste selvtillit og hvordan han spiller for tiden. Vi håper det vil fortsette slik.

- Hvis han fortsetter med denne formen, har jeg store forhåpninger om at han spiller seg tilbake på Englands landslag.