- Downing måtte selges

Brendan Rodgers ønsket ikke å miste Stewart Downing, men spilleren måtte selges for at klubben skulle hente nye spillere. Downing og Joe Cole returnerer med West Ham til Anfield i ettermiddag.

Stewart Downing var en av spillerne med best lønn i Liverpool og ble solgt til West Ham for £6M i august. Kantspilleren fikk 91 kamper for Liverpool etter £20M-overgnagen fra Aston Villa sommeren 2011.

- Stewart var uten tvil en spiller jeg ikke ønsket å miste, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Etter en vanskelig start viste han i andre halvdel av forrige sesong hva han kunne gjøre, og han var på laget i nesten hver kamp. Jeg synes han ble bedre og bedre.

- Under pre-season hadde han en fremtredende rolle, og mot slutten av pre-season måtte han selges for at vi kanskje skulle investere i andre spillere.

- Det var skuffende fordi han gjorde det bra de gangene han ble tatt ut. Det endte med en overgang. Han er en god kar. Jeg liker Stewart meget godt. Hver gang jeg har sett West Ham denne sesongen har han vært en av deres beste spillere.

Joe Cole, som forlot Liverpool i januar, kan også komme til å møte sin forrige klubb.

- Det ble vanskelig for Joe her fordi han var skadeforfulgt. Slik det gikk for ham i hans første kamp – ble utvist – var et tegn på hvordan det ville gå for ham her.

- Han er en god spiller, men på hans stadiet i karrieren ønsket han å spille regelmessig. West Ham var kanskje hans beste mulighet til det.