- Elsker hvert minutt

Jordon Ibe var Liverpools yngste spiller under turen til Asia og Australia. Unggutten nyter å være en del av førstelagstroppen og håper at han kan få flere sjanser framover.

Brendan Rodgers begynte å spisse laget i søndagens kamp mot Thailand, hvor fem spillere ble byttet inn et stykke ut i 2.omgang. En av dem var 17-årige Jordon Ibe, som har tatt godt vare på sine sjanser under pre-season. Det vil være en overraskelse om han ikke fremover vil være et permanent medlem av førstelagstroppen på Melwood.

- Det å prøve å holde på ballen og spesielt vite hvordan en skal forsvare seg godt, svarte Jordon på spørsmål fra LFC TV om hva han hadde lært mest fra turen til Asia og Australia.

- Det å spille mot disse lagene og enda bedre lag i Premier League, så fort du mister ballen kan det gi dem en sjanse.

- Jeg behøver å spille stabilt, holde på ballen og prøve å legge opp til mål, avslutte og score selv. Jeg håper jeg kan ytterligere skritt.

- Vi prøver å spille en fotball med en og to berøringer. Det er noe jeg trives med.

- Det har vært en stor erfaring, det å få spille med førstelagsspillere. Jeg har elsket hvert minutt av det. Det betyr mye å få spille på førstelaget når du er så ung.

- Jeg kjente i virkeligheten ikke noen av spillerne bortsett fra Raheem (Sterling) og Andre (Wisdom). Det har vært fint å være sammen med dem og jeg håper jeg kan få flere sjanser.

- Jeg var på turen under pre-season forrige sesong slik at jeg hadde opplevd noe tilsvarende, forklarte Jordon om den enorme interessen som Liverpool har opplevd de siste par ukene. – Det var glimrende å komme til Asia, og ikke minst Australia og å spille foran så mange fans. Det har vært utrolig.