- En ære å spille for Liverpool

Kolo Toure sier at han er kommet til Liverpool FC for å spille flere kamper, og han håper å være på et lag som greier å vinne trofeer og igjen kvalifisere seg til Champions League.

- For meg er det en ære å spille for Liverpool, denne klubben er utrolig, forklarte 32-årige Kolo Toure da han ble presentert for pressen på Melwood i ettermiddag.

- Jeg har bare vært her i to uker men det jeg har sett er glimrende. Jeg er stolt og vil gi mitt beste for klubben.

- Da Liverpool ringte er det ikke noe du kan fleipe med og min reaksjon var «wow». Jeg tok min avgjørelse med en gang da selv om Liverpool for tiden ikke er blant topp fire har de historie, kvalitet, spillerne og mentaliteten.

- Jeg ønsker å være en del av et lag som bygges opp til å prøve å vinne trofeer og komme blant topp fire. Det vil bli tøft, men alle er fokuserte på trening og arbeider veldig hardt, selv de unge spillerne. Jeg tror vi er i stand til det.

- Det er klart at erfaring er viktig, fortsatte Kolo på spørsmål om hvordan han ser på å erstatte Jamie Carragher i troppen. – Jeg vet at Jamie Carragher var en virkelig viktig spiller for klubben. Han har nå gitt seg og Liverpool var på utkikk etter en som kunne ta over for ham. Jeg ble valget og for meg personlig er det en stor ære. Han var en stor leder, men jeg vil gjøre mitt beste.

- Det å komme til Liverpool var veldig viktig for meg. Jeg spilte ikke mye for City de to foregående årene, etter å ha hatt to gode år der. Dette er nå en ny utfordring, et nytt lag og jeg ønsker bare å gjøre mitt beste for Liverpool.

- Jeg ønsket å komme til Liverpool for å spille flere kamper, det sier seg selv. Hvis jeg kunne få være med på et lag som bringer spill i Champions League tilbake ville det vært utrolig. Det er hva jeg ønsker.