- En av de beste spillerne i verden

Fra enkelte hold har det kommet kritikk mot at Luis Suarez er blant de nominerte til utmerkelsen PFA Player of The Year. PFA-leder Gordon Taylor forsvarer nomineringen.

- Enkelte spillere er kontroversielle. Av og til ligger det i deres natur. Av og til er det den samme intensiteten som skaper problemer som også gjør de til vinnere, uttaler Taylor til The Guardian.

- Luis Suarez hjelper Liverpool tilbake til gamle høyder. Liverpool skal ha kreditt for at han føler seg komfortabel der, og ingen kan benekte at han er en av de beste spillerne i verden, legger PFA-sjefen til.

- Det er vanskelig av og til. Det forventes at spillere skal være topp rollemodeller, og sette de fineste eksempler. Slik er fotballen blitt i disse dager.

- Jeg undervurderer ikke behovet for at de gjør alt de kan for å gå foran som gode eksempler. Men de er også mennesker. Det er ikke alltid mulig å sette et erfarent hode på unge skuldre. Dette er en utmerkelse for sportslige prestasjoner, og Suarez sine prestasjoner på fotballbanen skinner igjennom. Det vil være naivt å tro at han ikke vil fortsette å være kontroversiell. Men hans prestasjoner på fotballbanen forsvarer en plass blant de nominerte.