- En av sommerens viktigste signeringer

Manager Brendan Rodgers sier det er en glimrende nyhet at hans kaptein Steven Gerrard har knyttet seg til Liverpool for ytterligere to sesonger.

- Utover i pre-season har jeg snakket om hvordan vi ønsker å hente nye spillere til troppen, men dette var en av de viktigste, for ikke å si aller viktigste, signeringene for oss i sommer, sier en fornøyd Rodgers til LFC TV om det faktum at Steven Gerrard har skrevet kontrakt fram til 2015.

- Han er et ikon i denne klubben, en frontfigur både for spillere og supportere.

- Jeg tror han fortsatt har flere gode år igjen. Det standarden han viste forrige sesong var fremragende. Han har vært en stor støtte for meg når jeg kom til en slik klubb. Han er en glimrende kaptein, han har utmerkede verdier og det lederskap han utfører står ikke tilbake for noen. Dette er strålende nyheter.

- Jeg respekterer hans lojalitet og han respekterer at jeg er en manager som vil ta avgjørelser, men også snakke med ham.

- Jeg arbeider alltid nære med spillere. Vi har et godt samarbeid og døren er alltid åpen for Steve som klubbens kaptein.

- Han er har virkelig en flott fyr, og veldig ydmyk. Etter alt han har oppnådd, alt han har vunnet, han er den nåværende kapteinen for England og en av de beste spillerne som har vært i Premier League, har han fortsatt beholdt ydmykheten og ønsket om å bli bedre. Han er et lysende eksempel for mange spillere.