- En drøm som gikk i oppfyllelse

Jon Flanagan hadde gjerne sett at Liverpool hadde vunnet på Goodison Park, men for den unge scouseren var det likevel en drøm som gikk i oppfyllelse når han fikk spille sitt første Merseyside-derby.

Flanagan har vært Liverpool-supporter hele livet, og har mange tøffe lokaloppgjør bak seg for klubbens aldersbestemte lag. I går tok han endelig steget opp til et derby på seniornivå.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det å spille for Liverpools førstelag er utrolig for meg. At jeg i tillegg får spille i et derby, som en lokal gutt som har vokst opp som Liverpool-supporter, var en drøm som ble virkelighet, slår sidebacken fast til Liverpoolfc.com.

- Derbyet er de største kampene. Det blir ikke større enn det for en lokal gutt. Liverpool mot Everton. Hele min familie er Liverpool-supportere, og jeg tror de er stolte over min prestasjon i denne kampen, fortsetter Flanagan.

- Manageren sa jeg hadde spilt en god kamp, og at jeg måtte fortsette slik. Fortsette å jobbe hardt. Nå må jeg bare stå på videre.

- Hele laget jobbet hardt, og gjorde det bra som tok en tidlig ledelse. I andre omgang var vi uheldige som ble liggende under, men vi kjempet oss tilbake og fikk med oss ett poeng.

- Vi har fremgang hele tiden. Everton tok ikke innpå oss etter denne kampen, og vi henger fortsatt med i toppen av tabellen. Nå må vi bare fortsette på samme måte, og forhåpentligvis klarer vi å vinne de kommende kampene.