- En lagseier for fansen

Daniel Sturridge understreket at det var viktig at man har holdt sammen i en vanskelig uke, og nå kunne gi fansen noe å juble for med seieren mot Newcastle. – Vi spilte en topp kamp, mente Jamie Carragher.

- Manageren la vekt på at vi skulle gå ut på banen og arbeide som et lag og gjøre en god kamp for fansen, forklarte tomålscorer Daniel Sturridge til ESPN etter 6-0 i Newcastle. – Jeg er sikker på at de får en fin tur hjem. Dette var et godt resultat for oss.

- Det har vært en vanskelig uke, men vi har holdt sammen og gjorde jobben i dag.

- Jeg vil ikke si at jeg er glad for at Luis er ute, da det sier seg selv at han er en stor spiller og det er uheldig at han har fått en slik lang suspensjon.

- Det er imidlertid bra for meg at jeg får spille kamper. Jeg har ikke kommet til Liverpool for å sitte på benken, jeg har kommet hit for å spille.

- Vi kom til Newcastle og regnet med en hard kamp mot et lag som kjemper for sitt liv, forklarte Jamie Carragher etter kampslutt.

- Det var en av de dagene hvor det bare fungerte for oss og ikke for dem. Newcastle er en stor klubb og jeg tror ikke det er mange som ønsker at de går ned.

- Vi spilte en topp kamp. Dette er en vanskelig plass å komme til, selv om de ikke gjør det så bra som de pleier.

- Det var et flott resultat for oss. Daniel har kommet inn i de siste par kampene, han snudde kampen mot Chelsea sist uke og spilte lengst framme og fikk to mål i dag.