- En lett avgjørelse å gå til Stoke

Oussama Assaidi synes han fikk et attraktivt tilbud fra Stoke og ser fram til å få spilletid i Premier League. Mark Hughes mener vingen vil gi laget en ny dimensjon.

- Jeg kom hit for å se på kampen sist lørdag og jeg ble imponert, sier Oussama Assaidi til hjemmesiden til Stoke etter at hans nye klubb vant 2-1 mot Crystal Palace. – Jeg føler at jeg kan finne meg til rette her og hjelpe laget til å bli bedre.

- Jeg hadde mange muligheter åpne, men jeg føler virkelig at dette var det beste for meg. Jeg er oppglødd med hva denne sesongen kan gi oss, fortsetter Assaidi etter at han skal spille på Britiannia på utlån i 2013-14.

- Jeg snakket med manageren her. Han fortalte meg om de forhåpninger han hadde for sesongen og hvordan han ser for seg at jeg skal passe inn i laget. Han gjorde det til en veldig attraktiv overgang for meg.

- Han spiller fotball på den riktige måten, den måten jeg ønsker å spille, slik at til slutt var det en lett avgjørelse å ta.

- Det var frustrerende forrige sesong, spesielt at jeg fikk få sjanser til å vise meg frem ute på banen, men nå er jeg her og ser fram til å spille i Premier League.

- Når jeg fikk sjansen synes jeg at jeg gjorde det bra forrige sesong, og det erfaringen gjør at jeg bedre vet hva som venter meg i Premier League.

- Jeg er en offensivt tenkende spiller og jeg liker å score mål og å bidra til mål.

- Oussama hadde flere valgmuligheter og jeg er henrykt over at han valgte oss, forklarer manager Mark Hughes hos Stoke.

- Han er en spennende spiller med stor fart og han er veldig direkte. Han vil utvilsomt gi oss en dimensjon som vi ikke hadde fra før.