- En perfekt dag

Steven Gerrard var strålende fornøyd etter at et fullsatt Anfield hyllet ham mot Olympiakos, og trivdes hvert minutt på en dag hvor Liverpool fortsatte sine sesongforberedelser.

- Det var en perfekt dag, fortalte Stevie til pressen etter 2-0 mot Olympiakos. – Vi fikk en god seier, hadde en bra test hvor vi fikk en gjennomkjøring, og supporterne var fantastiske.

- Jeg vil gi en enorm takk til alle på Olyampiakos, både lag og stab, som kom over hit og ga oss god motstand.

- Supporterne har alltid vært strålende mot meg siden jeg fikk min debut, men det å kunne gå ut med mine tre små døtre, som er de viktigste personene for meg, var helt der oppe med å vinne store trofeer for denne klubben. Det var veldig følelsesladet og jeg elsket hvert minutt.

- Jeg kunne ha gått selv, men tenkte jeg heller fikk spille fram Robbie, gliser Gerrard når han tenkte på sjansen som Robbie Fowler fikk foran The Kop mot slutten av kampen. – Det ville ha vært hyggelig om Robbie hadde kommet på scoringslisten, men seieren var viktigere og vi er bra i rute.

- Det er fortsatt et par treningskamper igjen, men alle har nå øynene rettet mot Stoke. Vi er virkelig fokusert.

- Aspas har glimt av magi og han vil utvilsomt styrke troppen, svarer Steven da han blir spurt om de nye spillerne. – Jeg synes Toure virket sikker i forsvaret og Mignolet holdt igjen buret rent. Luis Alberto er en for fremtiden, men jeg er sikker på at hvert eneste minutt han får spille på Anfield vil være en stor erfaring for ham.

- De nye kjøpene tilpasser seg bra og forhåpentligvis kan det komme en eller to til i løpet av de neste ukene.

- Jeg vil tilpasse meg når jeg selv og manageren føler at tiden er den rette, fortsatte kapteinen på et spørsmål om han må tilpasse sin spillestil og ikke lenger kan være action hele tiden. – Jeg tror dere allerede har sette tegn på at det er litt tilpasning, noen ganger er jeg ikke med like mye framover som tidligere, men jeg er fortsatt full av energi og føler meg like sterk som noen gang.

- Jeg ser fram til denne sesongen i like stor grad som tidligere, slik at jeg ser ikke noen grunn til at jeg må legge særlig om på spillestilen ennå.