- En perfekt kamp

Brendan Rodgers mener at Liverpool spilte en nærmest prikkfri kamp i 5-0 seieren over Tottenham på White Hart Lane.

De røde fra Anfield står nå med tre strake seire i Premier League, og har gjenvunnet andreplassen på tabellen. Avstanden opp til serieleder Arsenal er bare på to poeng.

- Dette er trolig den mest perfekte kampen vi har spilt. Det å komme til White Hart Lane og vinne på denne måten var stort, fortalte Rodgers på sin pressekonferanse etter gårsdagens kamp.

- Jeg elsket arrogansen i spillet vårt i denne kampen. Arrogansen med ballen var veldig bra. Vi slo ballen i masse vinkler, mange gikk på løp og skiftet posisjoner. Vi så ut som en virkelig trussel fremover på banen, mens vi var solide defensivt og beholdt formasjonen bak. Det var rett og slett veldig bra, fortsatte manageren.

- Måten vi spilte på var enestående. Vi var som ville dyr uten ballen, i måten vi presset på, og hungeren etter å gjenvinne ballen var stor. Så snart vi vant den tilbake, brukte vi den på en strålende måte. Det var en perfekt kamp, og en stor seier for oss.

- I fotball er det veldig vanskelig å holde seg på et så høyt nivå. Vi har spilt mange eksepsjonelt gode førsteomganger, men av og til har nivået sunket i annen omgang, noe som kanskje er en naturlig utvikling. I denne kampen visste vi at vi måtte holde koken hele kampen ut. Tottenham har en strålende tropp, med mange talentfulle spillere. Hadde vi mistet konsentrasjonen, kunne vi ha sluppet inn mål.

- Defensivt klarte vi å beholde konsentrasjonen veldig bra. Vi klarte å holde formasjonen, og organiseringen var veldig bra av spillerne når de presset. Det jeg er aller mest fornøyd med er måten vi fant rom på når de ble redusert til ti mann. Vi brukte ballen godt, spilte taktisk smart, og vi presset ennå hardere for å vinne ballen tilbake.

- Vi har jobbet med å spille i overtall på trening, og jeg synes vi så dette fungere svært bra. Vi gjorde fem mål, og kunne kanskje hatt sju eller åtte.