– En sjanse for andre til å vise seg frem

Liverpool-legende Robbie Fowler tror de røde kommer til å savne Steven Gerrard, men håper samtidig de viser at de ikke er avhengige av de skadde spillerne.

– Det blir tøft. Steven vil være et stort savn. Han er «Mr. Liverpool». Jeg synes at alt Liverpool gjør bra, kommer via Steven og Luis Suárez, forteller Fowler til radiokanalen talkSPORT.

Kapteinen, som er ventet å måtte være ute av spill i omtrent én måned, mister sesongens mest hektiske kampprogram sammen med storscorer Daniel Sturridge.

– Daniel Sturridge trenger kanskje litt ekstra pause, fordi han gikk glipp av mesteparten i sesongoppkjøringen. Han scoret mål, han spilte bra og formen begynte å peke noe nedover, og jeg tror det er på grunn av at han mistet sesongoppkjøringen.

Les også: Rodgers: – Vi har god nok kvalitet

Fowler sier at landslagsspissen, som scoret elleve Liverpool-mål totalt denne sesongen før skaden, har slitt med flere småskader etter sommeren fordi han stadig jobbet med å ta igjen det han tapte i pre-season.

– Han må nok gjøre litt pre-season-arbeid selv nå, men han kommer uansett tilbake i det slaget han var.

– Men Steven kommer til å bli savnet. Nå er det opp til Brendan (Rodgers) å få laget til å fungere, og si, ”hør her, nå er det en mulighet for dere til å vise folk at Liverpool ikke er et tomannslag. Steven kommer til å bli savnet, men gå ut og vis folk hva dere er i stand til uten ham”, forteller Fowler.

­– Det er en strålende sjanse for andre spillere til å prøve å passe inn i stilen, legger han til.