- En skuffelse om vi ikke klarer topp fire

Steven Gerrard synes det vil være en skuffelse om Liverpool ikke klarer en topp fire-plassering denne sesongen.

Liverpool topper Premier League foran dagens bortemøte med Manchester City. De røde har 36 poeng på 17 kamper, men det skiller kun to poeng ned til 5.plass. Formen viser fire strake seirer med 17 scorede mål og tre innslupne mål.

- Dersom vi havner utenfor topp fire, synes jeg det ville være en skuffende sesong, uttaler Steven Gerrard til Sky Sports.

- Med det talentet vi har i troppen og slik vi har startet sesongen, har vi en fantastisk mulighet til å ende blant topp fire. Hvis det skulle glippe og vi havner utenfor, vil alle bli skuffet.

- Det er viktig for oss å ende blant topp fire. Det hjelper klubber finansielt til å hente inn spillere og gjøre slutt på tiden utenfor topp fire

- Jeg tror vi vil være tittelutfordrere dersom vi er med i tittelkampen når ti kamper gjenstår. Jeg tar ikke av eller forandrer målsetting eller øker forventningene bare fordi vi har startet sesongen meget sterkt.

- For å være med i tittelkampen må du være der med en realistisk mulighet til å være utfordrer med ti kamper igjen. Jeg har tillit og tro på mine lagkamerater til at vi kan være kapable til å overraske noen denne sesongen.