- Et stort steg

Luis Alberto har blandede følelser når han skal forlate barndomsklubben Sevilla til fordel for Liverpool. Midtbanespilleren, som er på Merseyside for legetest, synes det blir et stort steg.

Luis Alberto skal i dag gjennomføre den medisinske legetesten før han kan fullføre en overgang verdt totalt £7M fra Sevilla til Liverpool. 20-åringen tilbrakte 2012/13-sesongen på lån i Barcelona B på nest øverste nivå i Spania. Midtbanespilleren er spent på overgangen til Liverpool.

- Jeg ser veldig frem til det. Jeg skal til en klubb som Liverpool, en ny kultur, et nytt språk, og jeg må tilpasse med raskt. Jeg ser imidlertid frem til dette store steget, sier Luis Alberto til Diario de Sevilla.

- Det er mange spanjoler i England, og de gjør det ganske bra. Å se at alle lykkes gjør meg enda mer motivert.

Om å forlate Sevilla.
- Jeg har bestandig sagt at dette er klubben hvor jeg vokst opp, dette er mitt hjem. Jeg skylder Sevilla mye. Jeg er litt lei meg over å dra fordi jeg ikke har hatt muligheten til å vise hva jeg kan klare i Primera Division.

- Det så ut som jeg skulle returnere til Sevilla, men så kom dette med Liverpool. Det er et meget viktig steg. Jeg måtte ta en vanskelig og viktig avgjørelse. Jeg håper det ble riktig.

Ifølge Sky Sports vil Luis Alberto få en fireårskontrakt med Liverpool FC.