- Få 17-åringer klarer å hevde seg

Brendan Rodgers er imponert over måten Raheem Sterling har klart å hevde seg på i Premier League i så ung alder.

- Det Raheem har gjort etter at han spilte treningskamp mot Bayer Leverkusen og så fikk sin første hele Premier League-kamp mot Manchester City som 17-åring, tror jeg ikke det er mange 17-åringer som klarer. Dere kan ta en titt rundt om i Europa og fortelle meg om 17-åringer som har gjort seg bemerket i en av de store ligaene. Det er ikke mange, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Denne gutten har spilt fotball og fortjent en ny kontrakt som en følge av det, fortsetter manageren.

- Vi må forvalte hans talent. Han må være opptatt av å ta til seg mer lærdom. Det vi opplever nå er at han er sliten. I situasjoner der han tidligere utfordret spillere og kom seg forbi dem, klarer han ikke det nå lenger. Raheem har opplevd dette tidligere, men ikke i søkelyset til en hel nasjon slik tilfelle er nå. Han har gjort seg så bemerket at alle følger med på hva han gjør nå. Vår jobb blir å forvalte hans talent.

- Han begynte førstelagskarrieren sin mye tidligere enn de fleste andre. Han må fortsatt bli mye bedre på mange sider av sitt spill. Vi har en plan for hans utvikling som vi vil følge i årene som kommer, og vi vil opptre deretter.