- Få lag presterer slik på Etihad

Glen Johnson synes det er få lag som kommer til Etihad Stadium og presterer slik Liverpool gjorde i 1-2-tapet mot Manchester City i går. Synes Liverpool fortjente poeng.

- Vi fortjente ikke å tape. Opptredenen fortjente minst ett poeng. Jeg har trolig aldri vært mer positiv etter et tap, uttaler Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Det er ikke mange lag som kommer hit og spiller slik vi gjorde. Vi beviste at vi kan konkurrere med City. Til tider dominerte vi ballinnehavet.

- Vi ble til tider satt under press, og det vil skje når du møter Manchester City på bortebane, men vi håndterte det meste bra.

- Vi fulgte kampplanen nærmest perfekt. Vi fikk bare ikke med oss poeng til slutt. Vi hadde noen meget gode sjanser. Vi er skuffet over at vi ikke fikk med oss noe fra kampen.

Simon Mignolet må ta mye av skylden for Manchester Citys seiersmål på sin kappe. Sisteskansen klarte bare å slå til ballen i eget mål.

- Vi har ikke måttet trøste ham. Simon har vært fantastisk for oss hele sesongen. Han er en sterk kar – mentalt tøff. Alle kommer til å gjøre feil, men han vil slå tilbake.

Neste kamp er mot Chelsea, en av Glen Johnsons tidligere klubber.

- Ingen av lagene som kjemper om en topp fire-plassering ønsker å tape to kamper på rad. Vi spilte fantastisk mot City. Vi skal ta med oss det positive derfra og se videre mot søndag. Vi må legge denne kampen bak oss og fokusere på Chelsea.

- Alle ser frem til de store kampene. Noen ganger er det lettere å spille mot store lag ettersom det får mer ut av deg.

- Tegnet på et godt lag er at de slår tilbake etter et skuffende resultat, og det er vi ute etter å gjøre på søndag. Vi vet at vi har kvalitet til å være med i toppen. Når vi har dagen, kan vi gi alle en kamp.