- Fantastisk å spille i hjemlandet

Brad Jones spilte 72 minutter av Liverpools 2-0-seier mot Melbourne Victory. Keeperen er glad for å ha fått sjansen til å representere de røde i hjemlandet.

- Det var strålende. For meg var det fantastisk å spille i hjemlandet. Min mor og min bror var her, sier Brad Jones til Liverpoolfc.com.

- Det var spesielt å spille for Liverpool i Australia foran dem, men jeg tror det er strålende for alle spillerne å komme til et slikt stadion med fullt hus og 95000 tilskuere i en treningskamp. Jeg tror alle spillerne likte det.

- Det var vilt. Jeg snakket med Melbourne-keeperen og vi sa det var som en hjemmekamp for oss, noe det var.

- Det ble sunget så høyt før og gjennom kampen. «You’’ll Never Walk Alone» ble sunget så utrolig bra av de australske tilskuerne! Det var fantastisk. Det er et minne vi må ta med oss.

- Når det er pre-season, har du ikke det samme presset som i ligakampene, så du kan kanskje ta til deg litt mer og nyte det litt mer. Det var fantastisk.

- Normalt er det bare hardt arbeid under pre-season, men denne kampen i seg selv var strålende.

Brad Jones sto over forrige kamp grunnet en mindre skade. Sisteskansen kjemper med Simon Mignolet om keeperplassen i Liverpool.

- Dette var min første kamp. Jeg fikk en smell, så det vil ta litt tid. Jeg må være forsiktig med den.

- Jeg ønsket å være utpå der i dag og få sjansen til å spille på Melbourne Cricket Ground. Jeg er glad for å ha kommet igjennom kampen og få et resultat, og det er viktig å få spilleminuttene.

- Jeg har kjempet med Pepe de seneste tre årene. Nå har også Simon kommet hit. Det er den samme jobben. Du må komme inn og gjøre dit beste hver dag og sørge for at sjefen ser det, og så er det opp til ham. Jeg forsøker bestandig å gjøre mitt beste. Hvis jeg får sjansen, vil jeg forsøke å ta den.