- Flere unge spillere kan få sjansen

Brendan Rodgers hinter om at nye spillere fra akademiet kan få spilletid i sesonginnspurten.

Liverpool-manageren ble på sin pressekonferanse i dag spurt om det var mulighet for at flere unge spillere fra klubbens akademi ville få sjansen på førstelaget denne sesongen.

- Vi får se. Vi har flere unge spillere med potensiale. Det er noe vi alltid vurderer, om noen av dem kan ta steget opp, svarte Rodgers.

- Det kan være en eller to unge spillere som er klare til det. Vi hadde en ung kar som heter Jordon Ibe, som er 17 år gammel, på benken mot Southampton. Dersom omstendighetene hadde vært annerledes kunne han ha fått sjansen.

- Jeg kommer alltid til å følge med på våre unge spillere, for det er viktig at de føler at de kan ha muligheten til å spille seg inn på førstelaget. Men da må de selvsagt være i stand til å bidra også.

- For øyeblikket har de spillerne jeg har til disposisjon gitt oss alt. Jeg tror ikke vi kan få mye mer ut av dem. Dersom de unge spillerne fortjener en sjanse, vet de at de vil få den.

Journalistene ville også vite hvordan Rodgers vurderer sin første sesong som Liverpool-manager, nå som den nærmer seg slutten.

- Det har vært glede, det har vært skuffelser og frustrasjon, og vi har utviklet et utrolig godt samarbeid allerede. Denne jobben er en utfordring, men jeg håper jeg klarer å ta den utfordringen det er å ta klubben fremover. Det handler om å bli stabile som lag, slik at vi kan spille oss inn blant topp fire.

- Det har vært en fornøyelse å være her. Fra første dag har det vært minst like bra som jeg forventet. Dette er i sannhet en klubb i verdensklasse, med helt utrolige supportere. Liverpool er en flott by å bo og jobbe i, og vi har stort håp for fremtiden.