- Flott at Carra får avslutte som kaptein

Lucas Leiva synes det er flott at Jamie Carragher får avslutte sin Liverpool-karriere med å lede laget som kaptein i sine to siste kamper for klubben.

Steven Gerrards skadefravær betyr at Carra får bære kapteinsbindet i matchene mot Fulham og QPR.

- Det fortjener han virkelig. Han har hatt en utrolig karriere, og har spilt på førstelaget i en årrekke, sier lagkamerat Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

- Han er et eksempel til etterfølgelse. Ønsker du å lykkes som Liverpool-spiller må du følge med på hva han gjør, og kopiere dette. Ikke bare en helg, men til daglig, fortsetter brasilianeren.

- Han er veldig profesjonell, og det at han får bære kapteinsbindet i de to siste kampene vil være en belønning for alt han har gjort for klubben. Han avslutter karrieren mens han er på topp.

- Carra har vært en suksesshistorie, så det vil være perfekt for ham og laget om vi vinner de to siste kampene. Ligaposisjonen vår blir kanskje ikke bedre av den grunn, men vi spiller for Liverpool og må gå til alle kamper med den samme innstillingen.

Lucas hyller også Steven Gerrard, som må stå over de to siste kampene på grunn av en skulderoperasjon.

- Jeg har fulgt med på Steven i det som trolig har vært de beste årene hans for klubben. Jeg er ikke overrasket over hans prestasjoner denne sesongen. Det var viktig å holde ham skadefri, slik at han kunne spille samtlige kamper. Det viser at han tar godt vare på seg selv.

- Han vil trolig være tilbake i form til neste sesong, og vi håper han kan prestere på det samme høye nivået da. Det vil være til stor hjelp for laget.

- Han har spilt i samtlige kamper frem til nå denne sesongen, men han vil ikke være tilgjengelig i de to kommende kampene. Han er vår kaptein og leder, så laget vil utvilsomt savne ham.

- Men vi har opplevd å måtte spille uten ham tidligere sesonger også, når han dessverre har vært ute med skader. Vi klarte å få noen gode resultater likevel, så vi håper vi kan avslutte sesongen med to seire, for deretter å se frem til neste sesong, når alle forhåpentligvis er skadefrie. Jeg håper han kommer raskt til hektene igjen.

- Vi vet ikke hvordan Brendan kommer til å sette opp laget i de to siste kampene, men det kan åpne seg en mulighet for et par unge spillere til å komme inn og få sjansen til å spille. Flere unge spillere har fått spilletid denne sesongen, og noen av dem har gjort det veldig bra. Dette er en ny sjanse for noen til å komme inn, prestere bra og tilegne seg erfaring foran neste sesong.