- Fokus på neste kamp

Brendan Rodgers har ikke vurdert å oppjustere sesongmålsettingen for Liverpool fra en Champions League-plass til å være tittelutfordrere. Tror lagets potensial kan vokse enda mer.

- Jeg har ikke vurdert det i det hele tatt. Eneste fokus er på neste kamp, uttalte Brendan Rodgers om sesongmålsettingen på sin pressekonferanse på Melwood.

- Vår forventning er å forbedre oss som lag. Det kreves at vi skal være klare og forberedt til helgens kamp.

- Vi skal vurdere det etter ti kamper, se hvor vi befinner oss, og deretter etter halvspilt serie. Da vil vi trolig ha et realistisk bilde av hvor vi står. På nåværende tidspunkt har vi spilt fire kamper – vunnet tre og spilt én uavgjort. Vi er inne i en god periode.

- I løpet av kampene har vi vist evne til å komme igjen og god kvalitet på spillet. Det er stor selvtillit i gruppen.

- De kommer på jobb hver dag og er ikke ute etter en lett arbeidsdag. De er villig til å jobbe skjorta av seg. De ønsker å ta til seg ideene vi forsøker å implementere, planen for hver kamp.

- Det går ikke alltid perfekt, men jeg kan ikke kritisere dem for innsatsen. Det er en forpliktelse å jobbe meget hardt i en klubb som dette.

- Vi forsøker å binde sammen alle kvalitetene vi jobber med hver dag, og det er fotballkvaliteter, fysiske og mentale kvaliteter. Det trenger du for å lykkes i Premier League.

- Vi har hatt en god start. Folk vil si at det fortsatt er tidlig, og det vil jeg også si. Men dette er hindre du må over.

- Vi har ti poeng allerede. På slutten av forrige sesong endte vi på 61 poeng. Vi snakker om disse ekstra ti poengene som kanskje ville sendt oss til Champions League. På dette tidlige stadiet har vi poengene.

- Jeg mener laget fortsatt har mange forbedringer å gjøre når vi ser på hva som har blitt gjort i kampene og potensialet vi har i spillerne.

- Vi får Luis Suarez tilbake i neste ukene, og det er en verdensklassesignering som kommer tilbake i bildet. Innstillingen og hvordan vi har opptrådt i åpningskampene har vært fremragende.

- Vi må opprettholde det, men jeg er meget glad for at vi i det minste har vist potensial så tidlig. Jeg tror potensialet kan vokse enda mer.