- Følelsesladet øyeblikk

Fabio Borini scoret sitt første mål i Premier League kun ett minutt etter å ha blitt byttet inn mot Newcastle. Det var italienerens første kamp etter ti uker på sidelinjen.

Fabio Borini har slitt voldsomt med skader denne sesongen. Først mistet han tre måneder med et brukket ben i foten. Mot Newcastle var han tilbake etter en skulderskade som holdt ham ute av spill i ti uker. Kun ett minutt etter å ha blitt byttet inn fant han veien til nettmaskene.

- Det var mye følelser etter den scoringen. Jeg hadde vært skadet lenge og jeg hadde ventet lenge på å score i Premier League, uttaler Fabio Borini til Liverpool Echo.

- Den kom ganske raskt etter min første berøring, og det ble enda bedre av at den kom foran våre fans. Jeg takket dem med feiringen min fordi de har alltid vært gode mot meg og hjulpet meg gjennom vanskelige stunder.

- Jeg viste tommelen opp mot benken for å takke Brendan (Rodgers) og hele støtteapparatet for jobben de har gjort med meg.

- Det har vært vanskelig. Da jeg skadet skulderen, sa de at sesongen kunne være over for meg. Jeg har kjempet meg tilbake fordi jeg virkelig hadde behov for å komme tilbake tidligere.

- Jeg brukte minimalt med tid for å komme tilbake i trening, og det var åtte uker istedenfor tolv. Noen trodde kanskje at jeg ikke ville klare det, men jeg har kjempet meg tilbake.

Fabio Borinis comeback passer utmerket for Liverpool ettersom Luis Suarez nettopp har startet en karantene på 10 kamper.

- Vi har alltid stått sammen som en gruppe, og jeg synes opptredenen mot Newcastle viste det. Jeg kan spille en stor rolle fremover nå. Ikke fordi Luis er suspendert, men fordi jeg er skadefri. Enten Luis er tilgjengelig eller ikke, så må vi alle ha fokus på å gjøre jobben vår.

- Neste helg vil det bli mitt første derby her. Men jeg har spilt i store lokaloppgjør i Italia (Lazio-Roma), så jeg kjenner til følelsen. Stemningen i de kampene var alltid veldig het, og jeg er sikker på at det vil bli det samme her.

Daniel Sturridge (2), Jordan Henderson (2), Daniel Agger og Borini scoret mot Newcastle, men Borini trekker frem Philippe Coutinho .
- Coutinho er en så god spiller. Han er meget smart, og dere kan se at han har spilt i Italia. Han er ung, men taktisk så kjenner han spillet meget godt. Dere kan se hans forståelse når han har ballen, og han er akkurat det vi trenger.