- For dyr til å sitte på benken

Brendan Rodgers forteller at det er både finansielle og fotballmessige hindringer i veien for en fremtidig karriere for Andy Carroll i Liverpool FC.

Andy Carroll måtte slite benken ved sesongstart ettersom han ikke passer inn i Brendan Rodgers' spillestil. I tillegg tjener 24-åringen £80000 i uken. Spissen ble til derfor utlånt til West Ham for hele inneværende sesong. Brendan Rodgers opplyser at ingenting er forandret siden i fjor sommer når det gjelder Andy Carrolls situasjon i Liverpool.

- Vi har ikke råd til å ha en slik spiller sittende på benken når det gjelder kostnad og lønn, uttaler Brendan Rodgers.

- Det er akkurat som forrige sesong. Dersom spilleren skal dra, blir det ikke gratis. Det er ikke hans egen feil, men han kom hit for et astronomisk beløp. Det er ingen tvil om at Andy besitter reelle kvaliteter. Noen av hans scoringer i West Ham har bevist det. Det er et finansielt aspekt ved det. Han kommer ikke til å gå billig.

- For alle spillerne handler det om spillestil og hvordan de passer inn. Vi er et lag som er satt opp til å utnytte Suarez’ kvaliteter, og han har blomstret til i den vandrende rollen vi har gitt ham.

- Vi er laget som har scoret nest flest mål i ligaen, så vi har vært i stand til å score mål hele sesongen. Vi er fornøyd med å ha spillet bygd opp rundt en som Luis.

- Carroll har reist ut og scoret fem mål. Kanskje har han ikke spilt så ofte som han og West Ham hadde ønsket, men det er en stor prislapp på ham, og vi må vurdere det.

West Hanm har en avtale med Liverpool om å kjøpe Andy Carroll for £17M dersom spilleren selv ønsker en permanent overgang til London-klubben.