- For tidlig å se på tabellen

Liverpool gikk opp på 2.plass på tabellen etter seieren mot West Ham ettersom Manchester City og Chelsea avga poeng. Simon Mignolet synes det er for tidlig å ha fokus på tabellplasseringen.

 - Det er viktig å vinne mot slike lag som vi møtte i dag. Hvis vi kan ta poengene, kan vi se på motstanderne etterpå. Vi har tatt oss opp til 2.plass på tabellen, uttaler Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- De store lagene avgir poeng mot lag midt på tabellen. Vi må sørge for at vi ser etter oss selv og tar tre poeng hver uke, spesielt på hjemmebane.

- Da kan vi forbli der vi er i toppen av tabellen. Hvis vi gjør det vi trenger, så kan vi se på hva resten gjør.

- Det er for tidlig å se etter motstanderne på tabellen. Det er fortsatt mange kamper igjen å spille. Vi må gjøre det vi må.

Simon Mignolet foretok en redning i verdensklasse på stillingen 0-0 midtveis i 1.omgang.
- Når du er keeper, er du der for å gjøre slike redninger, Hvis laget ber deg om å gjøre noe, så håper du at du kan hjelpe dem. Jeg er her for det.

- Det var viktig fordi det fortsatt sto 0-0. Vi endte opp med å vinne kampen. Jeg er fornøyd med den, men det å vinne kamper er viktigere enn individuelle prestasjoner.

- Det er alltid hyggelig å holde buret rent. Du ønsker alltid å gjøre det. Før kampen håper vi alltid på det. Men du må ta ting som de kommer. Det er viktigere å vinne kamper, og det gjør vi for tiden.

- Hvis vi kan holde det gående og score mer neste uke, vil det være bra. Ethvert mål vi slipper inn er frustrerende. Det spiller ingen rolle om det er et selvmål eller ikke. Vi skal forsøke å få det riktig neste uke. Det er langt viktigere å få poengene i havn, spesielt på hjemmebane.

- På et tidspunkt i kampen, da vi ledet 2-0, slapp vi inn mål til 2-1, og da ble det nervøst. Men vi sto godt i mot i de vanskelige tidene og til slutt kunne vi enkelt spille ut 90 minutter.

- Det tok litt tid før vi fikk den første scoringen, men etter det spilte vi meget bra og skapte mange sjanser. Hvis du skaper sjanser, er det alltid en mulighet for å score fire igjen.