- Formen er god

Daniel Sturridge har gjort åtte mål på sine ni kamper for Liverpool denne sesongen, og slår fast at han er i god form foran Englands VM-kvalifiseringskamper mot Montenegro og Polen.

- Det går bra for meg for øyeblikket. Jeg er heldig som er blitt velsignet med denne gode formen, og min tro på Gud har fått meg dit jeg er i dag, sier 24-åringen til det engelske fotballforbundets offisielle nettside.

- Det handler om hardt arbeid. Det er viktig å jobbe hardt. Å jobbe hardt for laget. Det er viktig at du gjør jobben din, og gir alt ute på fotballbanen helt frem til siste fløytesignal. Det er hva jeg forsøker å gjøre, legger han til.

- Jeg føler meg i god form. Alle er positive foran disse VM-kvalifiseringskampene, og vi gleder oss til å spille dem. Nå venter vi bare på den første kampen, og håper å få et godt resultat der.

Sturridge har gjort bare ett mål for England tidligere, og var skadet og kunne ikke spille landskampene mot Moldova og Ukraina i september.

- Jeg var knust da jeg ikke kunne spille i forrige måned. Det var en stor mulighet for meg. Jeg tror ikke folk skjønner hva det betyr for en som meg å være her, og være en del av denne troppen.

- Det var et slag i ansiktet for meg at jeg ikke kunne spille. Jeg følte det ville ha gitt meg et mentalt løft. Jeg ønsket å vise hva jeg kan.

- Vi har ulike kvaliteter i troppen. Vi har alle ulike egenskaper, som manageren vil benytte seg av. Han vil velge ut de han mener er best egnet til å spille kampen. Alle har ulike styrker og svakheter.

- Vi spillerne i troppen kommer godt overens. Konkurransementaliteten råder, men ikke på en negativ måte. Ingen er misunnelig på andre eller noe slikt. Det handler om å skjønne at vi alle er ulike, og at alle spillerne vil få sine sjanser.

- Jeg måtte vente lenge på min sjanse. Det handler om å arbeide hardt. Det er flott å være her. Alle holder sammen. Det er mye spøk og moro. Det er ingen som er misunnelige på andre eller stresset for at de ikke får sjansen. Du vet at du vil få sjansen dersom du gjør deg fortjent til den, og fortjener å være ute på banen.

- Vi står foran to viktige kamper. Ikke minst med tanke på tabellsituasjonen i gruppa. Det er fire lag som kan kvalifisere seg for VM. Vi er blant disse for øyeblikket, og dersom Gud vil det slik kan vi fortsette å prestere på samme måte som vi har gjort de siste kampene. Vi kan sammen få to gode resultater i de kommende kampene. Det er alles drøm å spille i VM, og helt klart min også.