- Fornøyd med låneoppholdet til Ngoo

U21-trener Alex Inglethorpe tror at Michael Ngoo har stort utbytte av sitt låneopphold i Hearts.

Den lange spissen har gjort fire mål på 11 kamper for den skotske klubben, og har også bidratt med to målgivende pasninger. Ngoo har dermed blitt en hit blant Hearts-fansen.

- Michael er en målmaskin i Skottland. Han er en flott fyr også. Jeg jobbet kun med ham i en kort periode like etter at jeg kom hit, men jeg likte godt å jobbe med ham, sier Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Han er en herlig type. Jeg snakker med ham etter hver kamp, og målfeiringen hans sist helg var en spøk mellom meg og ham.

- Han gjorde to meget flotte mål sist helg. Den første scoringen var en heading en spiss verdig, og den andre var et skudd fra utenfor straffefeltet. Vi vet han er i stand til slikt. Den store mannen er kapabel til å avslutte på den måten. Han er en fantastisk gutt.

Ngoo fikk også spille i den skotske ligacupfinalen, hvor det ble tap 3-2 for St Mirren.

- Dette er det fine med slike låneopphold. Jeg sier ikke dette for å rakke ned på U21-serien, men det er et stort gap mellom den og førstelagsfotball. Ofte kan denne avstanden reduseres gjennom et skikkelig låneopphold.

- I noen tilfeller, slik som med Raheem Sterling, trenger du ikke dette låneoppholdet fordi du viser nok til å gå rett inn på førstelaget. Det viktigste med å sende en spiller ut på lån er at spilleren fortsetter fremgangen.