- Forsvaret bekymrer

Brendan Rodgers erkjenner at seks baklengs på de to siste bortekampene både er svakt og bekymringsfullt. Han tror mye av problemet er at det har vært mye skader i den bakre fireren.

Det var en meget skuffet Brendan Rodgers som uttalte seg etter 3-1 tap borte mot Hull i ettermiddag. Ikke minst er han bekymret over det antall mål som man har sluppet inn på bortebane i det siste. Nå er målet å slå hurtig tilbake hjemme mot Norwich på onsdag.

- Jeg synes vi visste nok innsats i kampen, men vi spilte ikke bra og gjorde for mange feil både offensivt og når vi skulle forsvare oss, mente manageren etter nederlaget.

- Vi viste ikke nok kreativitet og gjennombruddskraft i vårt spill. Det er ingen tvil om at dette var et svært skuffende resultat for oss, da vi trodde vi skulle få langt mer ut av denne kampen. Nå gikk det ikke slik, og det er viktig at vi ikke lar oss påvirke for mye av dette men slår hurtig tilbake i hjemmekampen som vi har til onsdag.

- Det er veldig bekymringsfullt, svarte Rodgers på spørsmål om at det er et problem at laget slipper inn så mange mål. – Seks baklengs på de to siste bortekampene er svakt.

- Jeg tror problemet er at vi ikke har greid å få satt opp en stabil femmer. Vi har slitt med mange skader i den lagdelen, med unntak av Simon Mignolet som har vært glimrende i mål.