- Fortjent seier

Daniel Sturridge scoret kampens eneste mål mot Aston Villa. Spissen synes seieren var fortjent.

Liverpool hadde kun ett skudd mellom målstengene på Villa Park. Aston Villa hadde tre.

- Jeg synes vi fortjente seieren. De spilte god fotball i andre omgang og satte oss under stort press, men vi var tålmodige og jobbet som et lag, og det er managerens filosofi – å være et lag, sa Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com på Villa Park.

- Jeg ønsker bare å vinne. Det spiller ingen rolle om jeg scorer eller ikke. Jeg jobber hver dag. Jeg jobber meget hardt med laget.

- Vi forsøker å vinne som et lag. Hvis vi taper, taper vi som et lag. Det er det alt handler om. Vi forsvarer oss som et lag. Hvis jeg må spille sideback, så får det være. Det handler om å vinne kamper. Vi er fornøyd.

Sturridge har 13 mål på 18 kamper siden han kom fra Chelsea i januar.
- Jeg spiller bare mitt vanlige spill. Jeg har sannsynligvis blitt litt mer moden med selvtilliten av å få være på førstelaget.

- Jeg har ikke spilt spiss så mye som jeg ville ha likt tidligere, men det er slik jeg har vært som barn. Når har jeg fått en mulighet til å gjøre det på et førstelag.

Daniel Sturridge håper å komme tilbake på Englands landslag.
- Jeg ønsker å bli med England til VM. Det er enhver spillers drøm å spille i et VM. Det er noe jeg ville like å gjøre.

Daniel Sturridge var også involvert i en situasjon med Villa-keeper Brad Guzan innenfor 16-meteren. Spørsmålet er om det var straffe eller ikke.
- Jeg synes det var straffe, men dere har sett reprisene. Jeg er ikke så sikker. Jeg kommer ikke til klage min nød over det. Vi vant kampen.

- Dommeren er der for å gjøre en jobb. Hvis han mener det ikke er riktig avgjørelse, så er det en ærlig sak.