- Fortsatt mye å spille for

FA-cupen, Europa League og en fjerdeplass i Premier League. Jonjo Shelvey slår fast at Liverpool fortsatt har mye å kjempe for denne sesongen.

- Vi må vise våre fans og manageren hvorfor vi spiller for Liverpool og hvorfor vi fortjener å trekke på oss Liverpool-drakten, uttaler Shelvey til Liverpool Echo.

På søndag er det avansement i FA-cupen som står på agendaen.

- TV-kameraene vil være der og TV-selskapene vil håpe på et cupsjokk. De ønsker at favorittene skal bli slått, så det blir mye å snakke om. Vi må sørge for at det ikke skjer, sier midtbanespilleren.

Shelvey har gode minner fra Liverpools siste kamp mot Oldham. En 5-1 seier i 3.runde i FA-cupen i januar i fjor. Han gjorde sitt første mål for Liverpool foran The Kop i den kampen. Det var begynnelsen på en ferd som tok Liverpool helt til finalen, hvor det ble tap for Chelsea.

- Det å åpne målkontoen for Liverpool den kvelden var spesielt, og det er flott at jeg har gjort noen mål til siden den gang. Jeg tok ballen fra Steven Gerrard om jeg husker riktig. Jeg har ikke brydd meg om å beholde noe minne fra kampen, for jeg hadde tro på at jeg ville gjøre mange flere mål for klubben.

- Vi gjorde det bra i FA-cupen i fjor, men når du var ute av laget følte du deg ikke helt involvert, sier Shelvey om det faktum at han var ubenyttet reserve i finalen mot Chelsea.

- Jeg håper å hjelpe Liverpool tilbake til Wembley denne sesongen, og denne gangen håper jeg også å bli involvert. Men vi får ta en kamp om gangen. Vi må konsentrere oss om søndagens kamp først, og så får vi eventuelt se hvem vi møter deretter.

- Det er fortsatt mye å spille for, med både FA-cupen og Europa League, samt at vi kjemper for en fjerdeplass i Premier League.

- Managerens kjøp har forbedret troppen, og han har hele tiden sagt at han tror vi vil bli sterkere og sterkere i andre halvdel av sesongen. Dette er spennende tider, men vi har ikke råd til å se lenger frem enn kampen mot Oldham.