- Fremgang for Sinclair

Jerome Sinclair var tilbake fra skade til juniorlagets kamp mot Blackburn i oktober. U18-trener Neil Critchley sier Jerome Sinclair viser fremskritt for hver trening.

- Jerome Sinclair har spilt i fire av våre seneste fem kamper (før gårsdagens kamp mot Sunderland). Han er enda ikke helt i slag ennå, men han ser ut til å bli bedre for hver treningsøkt. Han så skarp ut på en trening vi hadde på Melwood tidligere i uken, sier Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

- I kampene har vi sett at hans timing og koordinasjon er på vei tilbake. Han har scoret tre mål (før kampen mot Sunderland) nå, så han har blitt en mye bedre spiller siden han returnerte. Han kan fortsatt forbedre seg.

- Tidligere i uken satte vi oss ned i videoanalyserommet og laget et klipp som Jerome kunne studere. Noen tips med bilder av hans bevegelser i og rundt straffefeltet.

- Jeg fortalte ham også at han kan forbedre teknikken med begge bein og jobbe litt med hodespillet. Men jeg må si at han har mange ferdigheter innabords allerede. Han er en meget spennende spiller. Han har fortsatt en utvikling å gjøre, og han er meget mottagelig for å jobbe.

- Jerome er fokusert, han ønsker å lære og ønsker å bli bedre, og derfor er han en du alltid ønsker å hjelpe fordi han er så ivrig etter å gjøre det bra.