- Frustrerende baklengsmål

Simon Mignolet har holdt buret rent i kun fire av 16 kamper denne sesongen, men ifølge keepertrener John Achterberg er det lite sisteskansen kunne ha gjort for å forhindre baklengsmål mot Everton, Hull og Norwich.

John Achterberg synes det er frustrerende at Liverpool har sluppet inn så mange mål de seneste kampene. Heller ikke i storseieren mot Norwich klarte Liverpool å holde buret rent. Bradley Johnson nettet kun syv minutter før slutt.

- Vi var meget skuffet. Det var skuffende for hele laget fordi vi ønsket å holde buret rent og bygge videre på det til neste kamp, uttaler John Achterberg til Liverpoolfc.com.

- For tiden ser det ut til at én defensiv feil fra laget er nok til å slippe inn et mål. Vi må bare forsøke å være fokusert og stå på for å forhindre at det skjer.

- Det vil hjelpe oss til å få bedre resultater fordi du kommer ikke alltid til å score fire eller fem mål. Du trenger kanskje å vinne 1-0. Det er noe hele laget forsøker å forbedre fordi forsvarsspillet begynner helt fremme i angrep.

Før 5-1-seieren mot Norwich hadde Liverpool sluppet inn tre mål i to bortekamper på rad, mot Everton og Hull.

- Vi har analysert kampene for å se om det var noe vi kunne ha gjort bedre. I Simons tilfelle var det ikke mye han kunne ha gjort.

- Det er en eller to tekniske detaljer han kan forbedre, men det er ikke mye som han kunne ha gjort annerledes. Men det er frustrerende for keeperen å slippe inn tre mål.

- Manageren hadde en god samtale med spillerne før Hull-kampen om hva vi kunne forvente og hva vi måtte tenke på, men det skjedde ikke i kampen. Det var en dårlig dag for mesteparten av laget. Men du må forsøke å heve deg og komme tilbake på sporet.

- Jeg synes vi har blitt mye bedre på Anfield de seneste årene. Vi har slitt mot lag som forsvarer seg dypt. Det er ingen garanti for at det blir annerledes på lørdag, men vi ser ut til å bryte ned lag med kvaliteten vi besitter.

- Hvis vi spiller i riktig tempo, så vil vi få sjanser. De seneste årene har vi satt sjansene mot slike lag. Forhåpentligvis kan det fortsette.