- Fysisk klar for Premier League

Jamie Carragher har god kjennskap til Mamadou Sakho etter å ha spilt sammen med franskmannen i en veldighetskamp arrangert av Gerard Houllier på Korsika for 18 måneder siden.

- Jeg spilte sammen med Sakho, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Hvordan det gikk? Vi vant 2-1. Jeg snakket med ham gjennom kampen, og han klarte seg bra.

- Men på flyet hjem husker jeg at Gerard hadde en gdo prat med ham. Selv om han ikke var manageren hans, så sa han til Sakho hva han måtte forbedre.

- Og det er typisk Gerard, han er alltid opptatt av detaljer. Det var ikke engang hans spiller, og han ønsket å forbedre ham. Han sa senere til meg: «Han der, han kommer det til å bli spiller av.»

Sakho har syv scoringer og 201 kamper for Paris St. Germain.

- Han er i en god alder. Fysisk er han klar for Premier League. Det vil bli interessant å se hvor manageren kommer til å bruke ham. Han er venstrebent, og det er konkurranse om alle plasser nå.

- Cissokho ble hentet for å sette press på Enrique. Skrtel gjorde det meget bra i Manchester United-kampen, mens Toure har vært en åpenbaring. I de tre første kampene var han suveren, så vi vil være ute etter å få ham tilbake mot Swansea.

- Konkurranse om plassene er hva du ønsker, men du ønsker selvsagt ikke å ha dine beste spillere på benken. Jeg tror manageren må sjonglere litt nå og benytte de to beste.