- Gerrard viser oss hva som er mulig

Ryan McLaughlin ser opp til Steven Gerrard, og mener at Liverpool-kapteinen viser vei for de unge spillerne på akademiet.

- Manageren har gjort det klart for oss at det å være fotballspiller ikke handler om dyre biler og penger. Det handler om å gå ut foran 40 000 mennesker og vinne kamper og trofeer, sier den 18 år gamle nord-iren til Telegraph.

- Dette blir vi fortalt hver eneste dag. Det er nødvendig også. Det har vært nok eksempler på folk som har mistet bakkekontakten, og har vært mer interessert i å feste enn å spille fotball. På akademiet blir vi opplært til å være ydmyke og holde oss borte fra problemer.

- Vi må innse hvor heldige vi er, og det gjør at vi er ydmyke. Denne uken har vi besøkt et barnesykehus og et senter for hjemløse, for å bidra på disse stedene. Slike ting ønsker klubben at vi er involvert i hele tiden.

- Det legges vekt på at vi skal lære ting vi kan dra nytte av senere i livet. Vi lærer matlaging, slik at vi kan lage middag selv, og vi lærer hvordan vi skal skifte dekk på en bil. Helt vanlige ting som man har nytte av gjennom livet.

- Vi er alle klar over at vi har fått en unik mulighet, men vi har ikke oppnådd noe som helst. En del folk som har vært i klubben tidligere falt gjennom og sluttet med fotballen i svært ung alder.

- Jeg tenker ikke som så at jeg en dag skal erstatte de store spillerne som er på førstelaget. Scouserne i klubben vet mer om tradisjonene og hvem som har gått gradene her, og det kan legge litt ekstra press på dem, men vi kan alle la oss oppmuntre av det faktum at Gerrard og Carragher gikk gjennom den samme prosessen som vi går gjennom nå. Vi er klar over hva som er mulig dersom vi gjør alt vi kan for å bli best mulig.