- Glad for å ha Sturridge tilbake

Martin Skrtel uttaler til Liverpoolfc.com at han er glad for at Daniel Sturridge er tilbake på laget til morgendagens kamp mot Swansea.

Sturridge måtte stå over mandagens kamp mot West Bromwich grunnet en lårskade han pådro seg mot Manchester City, og var ikke spilleberettiget da Liverpool gjestet Zenit St. Petersburg i Europa League torsdag kveld.

- I de kampene Daniel har startet har han vist sin dyktighet, sine kvaliteter og styrker. Han har bevist at han kan hjelpe laget, så jeg håper han er tilbake i startoppstillingen mot Swansea, siteres Skrtel.

- Vi er mye sterkere i angrep med ham på banen. Det kan man se av kampene han har spilt så langt. Han fungerer godt sammen med Luis Suarez og Steven Gerrard, og utgjør en stor trussel for alle forsvarere han møter. Han vil hjelpe oss til å ta de tre poengene, fortsetter slovaken.

- Daniel er vanskelig å markere. Han er en toppspiss, og det er vanskelig å spille mot ham på trening.

Skrtel tror ikke at ligacupfinalen neste helg vil virke distraherende på Swansea når waliserne gjester Anfield i morgen.

- Det spiller ingen rolle om vi møter dem før eller etter cupfinalen, for de har mye rutine i laget. Det blir vanskelig, og vi vet vi må spille opp mot vårt beste. Etter noen svake kamper må vi vise våre kvaliteter og ta de tre poengene, sier midtstopperen.

Skrtel var i startoppstillingen for første gang på fire kamper da Liverpool møtte Zenit i Russland torsdag kveld. I morgen kan han imidlertid være tilbake på innbytterbenken dersom manager Brendan Rodgers går for samme stopperpar som i kampene mot Arsenal, Manchester City og West Bromwich.

- Det har ikke vært enkelt å være ute av laget, for de to siste årene har jeg spilt nesten hver eneste kamp. Men dette er en del av fotballivet. Det er manageren som bestemmer hvem som skal spille.

- Jeg har vært plassert på innbytterbenken den siste tiden, så jeg vil bare fortsette å jobbe hardt på trening og forsøke å vise at jeg fortjener å starte igjen. Jeg venter på en ny sjanse.

- Jeg jobber alltid hardt på trening, men jeg tror jeg må jobbe enda hardere nå for å vise at jeg er klar for kamp igjen. Vi har 25 spillere i klubben, og alle ønsker å spille. Ikke alle kan starte.

- Forsvarsspillet vårt kunne ha vært bedre denne sesongen. Før sesongen satte vi oss som mål å holde buret rent i 15 ligakamper, og vi er ganske langt unna å nå det målet nå. Vi vet vi må bli bedre. Vi jobber med det hver eneste dag på Melwood, og forhåpentligvis kan vi forbedre oss før sesongen er slutt.

- Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og tre måneder før sesongen er over. Vår målsetting er fortsatt den samme – vi ønsker å spille oss inn blant topp fire, og vi har fortsatt muligheten til det. Vi vil kjempe for å oppnå det målet, og vi håper vi klarer det.