- God test for oss

Brendan Rodgers er godt fornøyd med 2-0-seieren mot Olympiacos i Steven Gerrards testimonial. Forberedelsene går meget bra. Laget er i fin form.

- Jeg er fornøyd med appetitten og besluttsomheten til spillerne. Vi har nå spilt fem kamper under pre-season og vi har ikke sluppet inn mål, sa Brendan Rodgers til LFC TV etter 2-0 mot Olympiacos.

- Dagens motstander var Champions League-motstander. Det var en meget god test for oss i den tilstanden vi befinner oss. Vi har fortsatt et par uker igjen før første kamp, men alt går meget bra. Vi er i godt slag.

- Det var en stor dag for Steven, og slik han trolig ville ha ønsket det. Det så ikke ut som en testimonialkamp når du ser på arbeidsinnsatsen og intensiteten i laget. Vi scoret to, men kunne kanskje hatt noen til.

- Det var en stor dag for ham, en flott respons og slik han ønsket det – en skikkelig kamp. Det var en ny, god kamp for oss i sesongoppkjøringen.

- Han er et fantastisk eksempel på hardt arbeid, besluttsomhet, respekt og ydmykhet. Han er en ordentlig gentleman både på og utenfor banen.

- Han har den sulten og lysten. Når han spiller, gir han seg ikke. Han gir seg aldri. Han er en meget bra lagspiller. 15 år her nå og 630 kamper. Han har vist en fantastisk lojalitet og hengivenhet for én klubb.

- Supporterne viste det i retur i dag, de elsker ham. Jeg fikk spørsmålet: «Er han den beste spilleren i Liverpools historie?» Jeg kan ikke svare på det spørsmålet, men jeg er ikke sikker på om det finnes noen bedre enn ham. Jeg tror han har noen år igjen.

Jamie Carragher og Robbie Fowler fikk også spilleminutter i Steven Gerrards testimonial. Brendan Rodgers likte godt å gi sistnevnte 20 minutter.

- Vi snakket sammen i går. Jeg sa at dersom han presterer som han gjorde på trening, trenger vi kanskje ikke å hente inn flere angripere! spøkte Brendan Rodgers.

- Jeg er fornøyd med ham. Jeg liker Robbie. Han er en skikkelig fin fyr. Han er et forbilde på alt hva jeg liker ved de tidligere spillerne her. Han er en ydmyk kar.

- Han er en legende, en av de beste spissene i Premier Leagues historie, en gud her på Anfield. Som jeg har sagt, min dør vil alltid stå åpen for ham.

- Han trente i går og viste fortsatt de magiske berøringene og avslutningene han hadde.

- Det var flott å gi ham 20 minutter i dag fordi han dro herfra og fortsatte karrieren, men det var hyggelig at han fikk den mottagelsen han fikk og nesten scoret foran the Kop, noe som ville ha vært stort for ham.