- Godt angrepsspill

Neil Critchley er fornøyd med U18-lagets utvikling. Han har flere spennende angrepstyper på laget. 15 mål er scoret på de seneste fem kampene (før Sunderland).

- Vi har spilt meget god fotball den seneste tiden. Selvsagt ønsker vi å spille på en viss måte og ha en bestemt identitet. Jeg synes vi er i ferd med å vise det, uttaler Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

- Noen av spillerne har også vist hva de står for som individer, og det har hjulpet laget. Resultatene har kommet.

- Vi har scoret 15 mål på de seneste fem kampene (før Sunderland), og jeg setter det på kontoen for angrepsspill. Vi har mange farlige angripere på laget. De kan utfordre, kombinere med andre spillere og utfordre en-mot-en.

- Så vi er spennende å se på, men det gjør at det til tider blir åpent i den andre enden. Men dersom vi ønsker at spilleren skal ta en risiko, vil det alltid være forbundet med en viss fare.

- Denne uken fikk et par av våre U18-spillere den første smaken av U21-fotball. Daniel Trickett-Smith, Ryan Kent (bildet) og Harry Wilson reiste med Alex Inglethorpes mannskap til treningskampen mot Sevilla – som endte 1-1.

- Jeg ledsaget guttene og var der og så kampen. Jeg vil ikke si at kampen var en vekker, men jeg vil si at det var et nivå opp for dem. Og jeg tror de vet i ettertid at det er en jobb å gjøre, men det er et naturlig steg.

- Begge har vært meget gode på U18-nivå i år. De har hatt innflytelse i kampene, men fikk ikke like stor innflytelse på tirsdag ettersom nivået var litt tøffere.

- Så nå må de tenke og finne ulike måter å ha innflytelse på en kamp på U21-nivå. Men som alle andre spillerne her, har de en fantastisk innstilling.