- Godt resultat mot Utd kan gi oss troen videre

Lucas understreker at det er viktig at Liverpool tar flere poeng mot topplagene. Midtbaneankeret mener at toppscorer Daniel Sturridge har potensial til å bli en av de beste i verden.

- Jeg tror Daniel er en spiller som behøver å føle seg viktig, sier Lucas til Liverpool Echo som forklaring på at Daniel Sturridge har scoret 15 mål på 19 kamper etter at han kom til Anfield fra Stamford Bridge i januar.

- Når det er han som har ansvaret for å komme inn og score målene da blir han en stor spiller. Jeg kan huske han var hos Bolton på lån fra Chelsea og hvor han satte inn mange scoringer og ble en viktig mann for dem.

- Daniel trenger et lag som står fullt og helt bak ham og han har fått det her. Vi prøver alle å gjøre det virkelig komfortabelt for ham.

- Han har startet sesongen glimrende og hans selvtillit vil være høy foran kampen mot United. Forhåpentligvis kan han holde det gående da vi vil ha en bedre sjanse til å oppnå våre mål dersom han fortsetter å score.

- Daniel har så mye potensial, og du kan se det gode samarbeidet han har sammen med Philippe Coutinho. Jeg er sikker på at han har de kvaliteter som skal til for å kunne bli en av de beste angriperne i verden. Dette er en stor sesong for ham og jeg vet hvor mye han ønsker å gjøre det bra. Med et VM-sluttspill neste sommer kan det være en stor belønning som venter på ham om han fortsetter slik han stevner.

- Det vil bli en vanskelig kamp siden de er mesterne og de samme spillerne som vant dem tittelen fortsatt er der, fortsetter Lucas om søndagens kamp mot Manchester United.

- De vant ligaen nokså komfortabelt forrige sesong og viste hvilket sterkt lag de er.

- Det er klart at Sir Alex Ferguson var en fantastisk manager for dem over 27 år og det er nødt til å bli en overgangsperiode, men jeg kan ikke se at David Moyes vil forandre på for mye.

- Vi ønsker å vinne flere av disse kampene og dette er den første sjansen for oss, kommenterer brasilianeren om det faktum at Liverpool bare tok ti av 36 poeng mot de seks lagene øverst på tabellen forrige sesong.

- Det vil utgjøre en stor forskjell dersom du kan slå topplagene. Over de siste årene har vi vist at vi er i stand til det, spesielt på hjemmebane. Det ble mange uavgjorte i disse kampene forrige sesong og forhåpentligvis kan vi nå forvandle dem til seire.

- Det kan være at vi ikke har slått United over de siste sesongene men vi spiller alltid bra mot dem. Det er en type kamp som bringer det beste ut av spillerne.

- Uansett hva som skjer på søndag vil det ikke si noe om hvor lagene ender ved sesongslutt, men et godt resultat mot United kan gi oss mye tro videre.