- Godt samhold utenfor banen

Philippe Coutinho og Daniel Sturridge har et nært vennskap utenfor banen, og det er også et godt samhold ellers i spillergruppen.

- Alle på laget kommer meg godt overens utenfor banen. Jeg tror det skaper større samhold og gjør oss sterkere på banen, uttaler Philippe Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Han er en utmerket person,. Han er leken rundt meg og de andre spillerne,og det er gøy å være rundt ham, og han er en god spiller, sier Coutinho om Sturridge.

Luis Suarez og Daniel Sturridge er toppscorere i Premier League sammen med Manchester Citys Sergio Agüero.

- Det er utrolig. Som jeg har sagt tidligere er de store spillere. De er alltid i bevegelse og scorer mål. Jeg er meget glad for å spille sammen med dem.

- De gjør arbeidet fremover på banen lettere for oss fordi de hele tiden ser etter rom, og det blir lettere å spille ballen til dem,.

- Men det er ikke bare dem på laget. Det er andre gode spillere. Jeg er meget gald for å være en del av gruppen. Et er et utmerket lag.

Philippe Coutinho har fått kallenavn «David Blaine» etter den amerikanske magikeren med samme navn. Så hva synes brasilianeren om det?

- For å si sannheten, jeg har ikke hørt om det. Hvis jeg ikke tar feil, er han en magiker? David Blaine? Jeg vet ikke. Jeg antar det er artig for ham å si det, men for å være ærlig så hadde jeg ikke hørt om det.