- Han er god til alt

Liverpool dyreste keeperkjøp noensinne, Simon Mignolet, skrytes opp i skyene av Jordan Henderson, som har kjent sisteskansen lenge.

– Hvis du har sett treningene, og kampen (mot Preston) her om dagen, ser du at han er en veldig god målvakt, sier Henderson.

Spillerne var også lagkamerater i Sunderland under 2010/2011-sesongen, da Mignolet sto sitt første år i England. Nå er de gjenforent på Merseyside, og Henderson vet godt hva den belgiske landslagskeeperen er i stand til.

– Han er en veldig god skuddstopper. Han kan gjøre alt, for å være ærlig. Han er veldig god med ballen i beina, han har gode utspill og utkast, skryter Henderson, som gjentar at Mignolet er «ufattelig god» til å ta skudd.

For øyeblikket har Liverpool kanskje den mest attraktive keeperduoen i Premier League, med både Pepe Reina og Mignolet i troppen. Spanjolen er riktignok ønsket av flere andre klubber, deriblant Napoli med Rafael Benítez, men Henderson håper å kunne dra nytte av begge på Anfield.

 – Det blir definitivt interessant. Pepe er en utrolig keeper, alle vet det, så det blir en god konkurranse (om plassen) for begge to.