- Han har gitt oss et løft

Jamie Carragher sier at starten til Daniel Sturridge i rødt har gitt alle et løft. Stopperen mener spissen bidrar med langt mer enn bare mål.

Så langt har Daniel Sturridge scoret i alle sine kamper for Liverpool. Jamie Carragher synes han har gitt laget flere strenger å spille på.

- Han har gjort det veldig bra. Han gir oss mer fart og styrke på topp. Han har noe ved  seg. Han ser ut som en veldig god spiller, og spiller godt sammen med Luis som har en dypere rolle, sier visekapteinen til Sportinglife.

Målene har kommet mot Mansfield, Manchester United og Norwich.

- Han har scoret tre mål på tre kamper, så han har fått en kjempestart og levd opp til forventningene så langt. Men det er ikke bare målene. Scoringer er viktig for en spiss, men han beveger seg også lurt og har fart. Du kan ikke forvente at en spiss skal score hver uke, men han gir oss den farten som gjør at vi kan bruke bakrommet.

- Det er tidlig, men han har startet bra, og det ser ut til å ha vært en lur avgjørelse å hente ham inn. 

Liverpool har så langt vært veldig avhengig av Luis Suarez, som har hatt en strålende sesong så langt.

- Flere fra dypere roller må bidra med mål, men du forventer fortsatt mål fra Luis i en dypere rolle. Med Daniel på topp kommer han også til å score. Uansett hvor Luis spiller så er han en spiller i verdensklasse, men det var fint å ha en ekstra mann der oppe. 

Carragher startet på lørdag sin andre ligakamp for sesongen.

- Manageren nevnte før kampen at dersom vi vant, ville vi ha vunnet like mange hjemmekamper som vi gjorde hele forrige sesong. Det viser at vi ikke gjorde det bra nok hjemme i fjor, men vi ønsker å fortsette den gode hjemmeformen. Med all respekt for de tre lagene vi har slått i de tre siste hjemmekampene, men de skal bli slått på Anfield.

- Vi har tre tøffe bortekamper i vente, så vi må ta med oss hjemmeformen vår inn mot disse.