- Han har svært få svakheter

Brad Jones mener det beste med hans nye keeperkollega, Simon Mignolet, er at han er god til «alt».

– Jeg har sett en del av ham, og han har gjort det veldig bra. Forrige sesong var trolig hans beste så langt, sier Jones til Liverpoolfc.com.

Han tror Mignolet var hovedgrunnen til at Sunderland ikke rykket ned fra Premier League i mai.

– Han reddet nok noen poeng for dem i løpet av sesongen. For hans del er det en stor overgang, men det er nok noe han har fortjent etter fjoråret. Han håper at han selv kan fortsette i samme stil som han avsluttet forrige sesong.

– Det som han er best til, er at han er god på alt. Han er ganske konsekvent i alt han gjør. Og det er jo det man ønsker å være, egentlig – god til alt mulig.

– I fjor var han veldig stabil, og han har nok ikke mange svakheter. Han har samtidig noen få år igjen før han når toppen aldersmessig. Han er en veldig god målvakt.

– Det endrer ikke mye for min del. Det er en ny utfordring, det er en ny person. Simon har kommet inn, han er en strålende fyr, god å jobbe med og en god keeper.

– Treningene har vært bra, og det handler bare om å gjennomføre det og gjøre sitt beste – som man gjør hver dag. For øyeblikket er treningene fornøyelige og forhåpentligvis fortsetter det sånn.

To fellestreninger hver eneste dag sto på programmet da spillertroppen møttes på Melwood etter sommerferien, og slik har det fortsatt under sommerturnéen i utlandet.

– Det er hardt, men det er det vi alle forventer av sesongoppkjøringen. At vi nå har hele troppen samlet, er en bonus. Og gutta er klare for å komme i gang med det som venter oss.

– Alle vet hva «pre-season» handler om, og du vet at det kommer til å bli hard jobbing, så det gjelder bare å komme seg igjennom det og sørge for at vi er klare til sesongåpningen.