- Håper Wisdom kan hjelpe umiddelbart

Steve McClaren antyder at Andre Wisdom vil gå rett inn på laget til Derby, og håper at utlånet av unggutten vil tjene både hans klubb og spilleren selv.

- De er ute av sin komfortsone. Noen tilpasser seg hurtig, andre bruker lenger tid, sier Steve McClaren om unge spillere som går fra klubber i Premier League til å være utlånt til lag i Championship. Hans Derby skrev nylig avtale med Andre Wisdom (20), hvor Liverpools forsvarer skal spille på Pride Park for resten av sesongen. – Du har et perfekt eksempel med Andros Townsend som har vært i en rekke klubber før han brøt igjennom.

- Du bare håper at unge spillere som kommer inn på lån kan hjelpe deg og at du får en som umiddelbart kan bidra. Andre er ung, men han har erfaringen det er å ha spilt for Liverpool og for England U21. Han har også fysikken. Noen ganger er du bekymret for det, men han har det og som gjør at du håper han kan slå til med en gang.

- Det er interessant, svarer McClaren til Derby Telegraph på spørsmålet om hvor allsidige Wisdom skal spille. – Det må vi se på. Han kan spille både midtstopper og høyreback.

- Det viktigste er at vi behøver konkurranse her, konkurranse for kampene på lørdag og konkurranse på trening, og Andre vil bidra til det.

- Når Zak Whitbread er skadet da er vi tynt besatt bakover. Med en gang Zak var ute, var Andre på radaren. Det ble en mulighet for å få ham hit slik at han kan hjelpe oss, og at vi kan hjelpe han.

Derby spiller i morgen hjemme mot Birmingham.