- Har aldri sett noen slå så mange tunneler

Jamie Carragher er mektig imponert over Luis Suarez, og sier han aldri har sett en spiller slå så mange tunneler som uruguayaneren.

- Hold beina samlet, er det beste rådet Carra kan gi til forsvarere som ønsker å stoppe Suarez.

- Jeg har aldri tidligere sett noen slå tunneler på folk så ofte som han gjør, sier Carragher til Liverpoolfc.com.

- Ærlig talt. Jeg har aldri sett noe lignende. Han må gjøre det 3-4 ganger på hver treningsøkt, og han gjør det samme i kamp.

- Jeg har ikke tall på antall ganger jeg har sett ham gå til dødlinja, for så å slå tunnel på noen, eller bare stå på linja før han legger ballen tilbake.

- Spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er på et eget nivå. Under det nivået finner du Andres Iniesta, Luis og slike spillere. Han er definitivt i den kategorien.

- Folk spør meg hele tiden: Hvem er den beste spilleren du har spilt sammen med i Liverpool? Det kommer alltid til å være Stevie, men jo mer jeg spiller sammen med Luis, jo mer tenker jeg at han kommer på andreplass.

- Jo mer jeg ser av ham, måten han spiller på og noen av de tingene vi ser ham gjøre på trening, jo mer åpenbart blir det at vi her har en av de beste spillerne i verden i Liverpool.

- Stevie vil klubben dra nytte av de kommende to eller tre årene, og forhåpentligvis blir det samme tilfelle med Luis. Han er så god at jeg tror han kunne spilt for hvilket som helst lag i verden.