- Har mye å takke Carra for

Liverpool-keeper Jose Reina synes han har mye å takke Jamie Carragher for, nå som scouseren har spilt sin siste kamp for klubben.

- Jamie er en legende i denne klubben, og vil være det til evig tid. Vi står i stor gjeld til ham, og jeg vil bare si at det har vært en fornøyelse å spille sammen med ham. Han har vært utrolig. En koloss av en spiller foran meg, som har gjort livet mye enklere for meg. Jeg vil alltid stå i gjeld til ham for den suksessen jeg selv har hatt i Liverpool, uttaler Reina til Liverpoolfc.com.

- Det blir mindre prat i garderoben nå, det er sikkert. Jamie er en vinner, og en stor konkurransemann. Vi vil savne ham mye, for han er enestående. Men hans tid var omme nå, og han kan være svært stolt over det han har gjort og oppnådd i løpet av sin karriere, fortsetter keeperen.

Reina håper imidlertid at Liverpool kan klare å sikre seg en plass i Champions League neste sesong, selv uten Carragher på laget.

- Jeg mener vi er i en oppbyggingsfase. Vi har blitt litt bedre, spesielt i andre halvdel av sesongen. Det må vi legge oss på minnet, og så får vi bygge videre på denne andre halvdelen. Jeg tror ikke vi er så langt unna en topp fire-plassering. Forhåpentligvis blir vi bedre neste sesong.