- Henderson vil bare bli bedre og bedre

Brendan Rodgers mener at formspilleren Jordan Henderson er en mentalt sterk type som bare vil bli bedre og bedre i helrødt.

- Jordan bestemte ikke prislappen, kommenterer Rodgers til Liverpool Echo om spilleren som Kenny Dalglish i sin tid hentet fra Sunderland for et kontant beløp på £16M og med ytterligere betalingsklausuler.

– Han har mottatt mye kritikk for det, men han er 23 år, han er en atletisk spiller som kan løpe hele dagen og er veldig sterk teknisk. Taktisk, hans forståelse av når han skal presse og ikke, blir han bedre hele tiden.

- Nå er det hele opp til ham, fortsetter manageren om en Jordan Henderson som denne sesongen har startet alle kampene for Liverpool i Premier League. – Jeg så ham spille for England mot Frankrike for noen år siden og syntes synd på ham. Han var bare en ung gutt, et stort talent, men han kom aldri inn i kampen taktisk. Det var ikke hans feil.

- Da jeg kom hit til klubben, var han en spiller med en glimrende innstilling. Han er en utmerket spiller. Han behøver bare selvtillit og å få spille regelmessig. Han har vært fremragende for meg.

- Mentalt er han tøff, han er veldig sterk og han er herlig å arbeide sammen med.

- Han vil bare bli bedre og bedre.