- I rute og vel så det

Brendan Rodgers er meget fornøyd etter en vellykket tur til Asia og Australia, og hvor han bl.a. berømmer Philippe Coutinho, Iago Aspas og Simon Mignolet etter 3-0 mot Thailand.

- Det har vært et par utrolige uker, fortalte Rodgers til Liverpool Echo rett før hjemreisen til Merseyside. – Vi reiste med flere målsetninger både på og utenfor banen og jeg synes vi har oppnådd dem og mer til.

- Vi har fått gjort mye arbeid her og vi er i en god forfatning på dette tidspunkt av oppkjøringen til sesongen. Vi har fortsatt noen uker til hvor vi vil forsere det hele, men jeg er fornøyd med hvor vi er nå.

- Det største har vært innstillingen til spillerne. De har vært helt glimrende i alt de har gjort.

- Vi scoret tre fantastiske mål, men like bra var vår arbeidsinnsats, summer manageren opp etter 3-0 i den siste kampen mot Thailand.

- Det dreide seg veldig mye om det kollektive. Alle var utpå der og kjempet, presset og arbeidet for å vinne ballen tilbake hurtig slik at vi kunne få kontroll på spillet.

- Ny flyr vi tilbake og vil bruke noe tid på å komme oss etter all denne reisingen før vi starter opp igjen.

- Coutinho fikk meg opp av stolen, fortsatte Rodgers med tanke på soloprestasjonen til Philippe Coutinho som ga 1-0 i Bangkok. – Han er en spiller du vil betale penger for å se på. Han er bare herlig med ballen.

- Det var virkelig kvalitet i den siste tredjedelen av banen, på en vanskelig bane og under sterk hete. Vi hadde flyt i spillet og det var smarte bevegelser.

- Vi har noen fremragende spillere som kan utgjøre en forskjell. Tanken var at Aspas skulle gi oss en ny dimensjon der oppe og han har gjort det. Han er en veldig effektiv spiller. Det er noen ganger det ikke er lett å se det, men hvis du studerer det vil du se hvor effektiv han er i å skape og score mål. Det var en nydelig touch som ga ham rom i forkant av hans mål og han avsluttet virkelig bra. Siden viste han overblikk ved å legge opp til Stevie som avsluttet glimrende.

- Vår defensive mentalitet var også veldig god. Vi har arbeidet med organisasjon med og uten ballen og jeg synes vi så det i kampen.

- Simon Mignolet hadde ikke mye å gjøre, men han viste pondus og hadde en utmerket redning. Han er en keeper som er sulten og har tilpasset seg meget bra.