- Ikke for offensivt med trio

Brendan Rodgers mener at Liverpool kan være sterke nok defensivt også om man spiller med den kreative og offensive trioen Suarez, Sturridge og Coutinho.

- Nei, i grunn ikke, svarte Brendan Rodgers i dag til pressen på spørsmål om det var en fare for den defensive tryggheten om man benyttet trioen Suarez, Sturridge og Coutinho samtidig.

- Den store utfordringen da jeg kom hit var å skape et lag som scoret mål, da det var et problem på det tidspunktet.

- Hvis en ser på de kampene vi har spilt på Anfield denne sesongen har vi stort sett vært solide og ikke sluppet inn mange mål. Det har vært øyeblikk i kamper hvor vi har mistet konsentrasjonen, som for eksempel mot Everton sist lørdag. Det var imidlertid en kamp som levde sitt eget liv og som mot slutten lignet mer på en basketball-kamp. Vi lå under og jaget minst uavgjort, mine spillere ønsket å vinne og av og til må du da risikere.

- Jeg velger heller å berømme den mentaliteten som spillerne viste mot Everton. Hvis du har spillere som kan score mål, da vil de vinne kamper for deg. Min innstilling har alltid vært at en skal spille kreativ fotball, og å prøve å score mer enn motstanderen. Totalt sett synes jeg vi har vært solide defensivt denne sesongen, selv om en alltid kan bli bedre.