- Ikke i god nok form til å starte kampen

Daniel Sturridge spilte en hel landskamp i midtuken, og Brendan Rodgers valgte å begynne med spissen på innbytterbenken i dagens Merseyside-derby.

- Daniel var ikke tilbake på treningsfeltet før i går. Dette var en kamp der jeg behøvde at hver eneste spiller kjempet og arbeidet hardt, og jeg vurderte det dit hen at han ikke ville være i stand til å gjøre det i 90 minutter, sa manager Rodgers til pressen etter at innbytter Sturridge berget ett poeng for Liverpool på Goodison Park i ettermiddag.

- Han trente ikke i uken etter Fulham-kampen, og så spilte han 90 minutter for England mot Tyskland, og alle som så den kampen kunne se at han ikke var seg selv i den kampen. På grunn av at han spilte 90 minutter for England kunne han ikke trene etter kampen, ettersom han måtte komme til hektene igjen.

- Han var ikke tilbake i trening igjen før fredag, og vurdert ut fra det var han ikke i nærheten av å kunne starte dagens kamp.

 - Jeg sa til ham før kampen, på vårt lagmøte, at han har vært en helt og en matchvinner for oss i startoppstillingen i hele høst, og i dag kunne han bli det med et innhopp fra benken.

- Heldigvis kom han inn og scoret med hodet. Han vil nå få en god treningsuke neste uke, og kan være aktuell for startoppstillingen igjen til neste helg.