- Ikke i nærheten av det han er verdt

Arsenal sine to Luis Suárez-bud er langt unna det Liverpool forlanger. Brendan Rodgers sier at dersom hovedstadsklubben er seriøse, forventer han mye mer.

– Hvis Arsenal har lyst på spilleren, må de gi det spilleren faktisk er verdt, forteller nordiren til reportere i Australia, ifølge Liverpool Echo, Sky Sports og BBC.

Arsène Wenger sin klubb kom først med en forespørsel på 35 millioner pund, før de tidligere denne uka vartet opp med et bud på 40 millioner pund pluss ett pund, bekrefter Rodgers, med håp om å utløse en utkjøpsklausul som viste seg å ikke eksistere – det eneste som står i kontrakten, er at bud i den størrelsesordenen må informeres direkte til spilleren selv.

– Jeg synes det ikke engang er i nærheten av det han er verdt. Men det er todelt, egentlig. En spiller kan ha lyst til å dra, men da må faktisk noen betale det spilleren er verdt, sier han.

Liverpool-manageren forklarer at det på ingen måte er noen endringer for verken ham eller Suárez, til tross for budene og alle uttalelsene uruguayaneren har kommet med i sommer.

– Han er fortsatt en spiller som betales av Liverpool Football Club, så han trenger bare å jobbe videre og komme seg selv tilbake i kampform. Det er sånn det er. Helt til noen forteller meg noe annet, er det alt jeg bruker konsentrasjonen min på.

Selv om Suárez-sagaen ikke er over, er Rodgers trygg på at hovedpersonen fortsetter å bidra for Liverpool mens ting er uavklart.

– Det kan nok være distraherende, men spillere betales nok penger i dag til at de kan fortsette å jobbe for klubbene sine, og han er bare nødt til å beholde seg profesjonell, noe han har gjort, forklarer han, og manageren sier at han føler Suárez var konsentrert nok til å kunne spille i går.

– Han er en del av spillergruppa, og han er kjent med standardene man møter i denne klubben, både på og utenfor banen.

– Etter en lang flytur, så doble treninger mandag og tirsdag, og så kampen, er han ganske sliten nå.

Liverpool kommer ikke til å la denne sagaen gå for langt, avslører Rodgers, ettersom de ikke ønsker å bli forstyrret inn mot Premier League-starten.

Da 40-åringen ble spurt om det kan bli et tidspunkt hvor alle bud blankt avslås, var han klar:

– Ja, og den perioden kommer snart.