- Ikke nærme nye kjøp

Brendan Rodgers sier at nye signeringer ikke er på trappene, etter at Daniel Sturridge er klar for de røde. Manageren bekrefter at Joe Cole er i samtaler med West Ham.

- Det er ikke noe på trappene nå, forklarer Rodgers etter at Liverpool har brukt £12M på å hente Daniel Sturridge fra Chelsea.

Det har vært snakk om at Tom Ince var på vei, men foreløpig synes overgangen å være låst som følge av for høyt prisforlangende fra Blackpool. Kevin Gameiro fra PSG har også vært nevnt, selv om spilleren skal ha sagt at han vil foretrekke å bli i Paris.

- Dette ville aldri bli en travel måned for oss og det er ikke særlig mange spillere tilgjengelige som ville kunne komme inn å hjelpe og forbedre hva vi holder på med, mener Liverpools manager.

- Vi kommer ikke til å bruke penger unødvendig, men det er ingen tvil om at vi over de nærmeste månedene må styrke stallen. Dette vil bli gjort over tid.

- Jeg snakket to ganger med Joe tidligere, kommenterer Brendan Rodgers om Joe Cole, som nå synes å være på vei til West Ham.

- Han har vært i samtaler med West Ham og det sier seg selv at West Ham har vært i kontakt med klubben.

- Det var tidligere i dag så jeg vet ikke hvordan det har utviklet seg. Vi får se hva som skjer.

Harry Redknapp skal etter onsdagens kamper ha uttalt at han ikke forventer at man greier å få Joe Cole til QPR.